Hannan kirjoitelmia

Mejäkurssia pitämässä ja koemaastoja kartoittamassa

Lauantai 2.5.2015 - Hanna


On se kyllä kivaa, kun on löytänyt itselleen, Jarnolle ja koirille harrastuksen, josta kaikki nauttivat.

Sitten, kun saa vielä auttaa tuoreita harrastukseen pariin tulevia ihmisiä ja koiria niin mikäs sen parempaa.

Labradorinnoutajakerho oli yhtenä järjestäjänä mejäkurssille, joka koostui teoriasta perjantai-iltana ja käytännönharjoitteesta lauantai aamupäivänä.

Olimme lähinnä mukana käytännönharjoitteiden parissa. Minun ryhmässäni oli aloittelijoita, joten teimme lyhyitä jälkiä kolmelle koiralle ja jokainen osallistuja pääsi kokeilemaan oppaan, ohjaajan ja jäljentekijän puuhia. Jarnon ryhmässä oli hieman kokeneempaa porukkaa ja he tekivät pidempiä jälkiä ja menivät syvemmälle mejänsaloihin. Todella mukavia ja aktiivisia ryhmäläisiä molemmilla, kiitos teille kaikille, minä taisin oppia meistä kaikista eniten! Toivottavasti tulevaisuudessa nähdään kokeissa :)

Keväällä on toimittu labradorinnoutajakerhon mejätoimikunnan nimissä myös Vihtijärven mejäkokeen järjestelyissä mukana. Maastoja ollaan oltu kartoittelemassa ja todella mielenkiintoista on ollut. Harrastus on saanut aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Toimikunnassa toimiminen on meille kokoajan uuden oppimista.  Hienoa kuulua tähän mahtavaan porukkaan ja saada toimia mukavan mejäharrasteen parissa!

Avainsanat: Mejä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini