Tiny Temptresses Woman In Love


Nyt täytyy kyllä sanoa, että haaveista ei kannata luopua......jonain kauniina päivänä ne voivat toteutuakin, niinkuin tänään kävi.
Vuosien varrella olen ihaillut Pauliina kasvattajamme koiraa Sissiä (Tiny Temptresses Sealed With A Kiss) ja seuraillut sen elämää sivusta. Puhuin hänelle useasti, että Sissin lapsi olisi hieno juttu. No elämän käänteistä ja yhteensattumista johtuen ei mahdollisuutta meinannut tulla. Odotellessa mietin jo Sissin ekasta pentueesta pentua, mutta vaalea narttu mielessäni vei voiton, joten koko mustasta pentueesta ei koiraa meille löytynyt. Sitten mietin jo Sissin siskon pentuakin ja itse Sissiäkin......

Onneksi jaksoin uskoa ja odottaa.

Loppu kesästä Pauliina kertoi suunnitelmistaan astuttaa Sissi vielä kerran. Sydän syrjällään odotin urosvalintaa. Mitä jos valinta olisi uros joka ei ihan olisikaan mieleeni? No onneksi ei syytä siihen huoleen ollut. Urosvalinnaksi osoittautui hurmaava Beppe (Mambrinos Fair Play).

Siinä kohtaa oli selvää, että jos pentue syntyy ja siellä on narttu niin vakavasti harkitaan sen ostamista meille. No pentuehan syntyi ; 1 pieni narttu ja 2 urosta.Sitten odoteltiin sen kasvamista ja voimistumista. Viiden viikon kohdalla käytiin sitä taas katsomassa ja nosteltiin pöydälle. Sievähän se oli ja mukavan näköinen rakenteellisesti, ei tarvinnut edes miettiä onko se meidän pentu vai ei, asia oli päivän selvä.

Siinä se oli meidän Elviira <3