FiMva FiJva Tiny Temptresses Power Of Love

Iivari 2v

Kummallista kerrakseen, että tämän ikäisille ihmisille -tilanteessa, jossa koiramäärän piti olla täynnä- voi käydä näin.........molemmin puolista rakkautta ensisilmäyksellä, todella!

Iivari tuli meille tilanteessa, jolloin mina toivuin nilkkamurtumasta ja -leikkauksesta ja liikkuminen oli vielä varsin hankalaa. Touhua ja harrastusmahdollisuuksia jo meillä olevien koirien kanssa olisi ollut mielinmäärin. Iivarin ollessa reilu 3 viikkoinen menehtyi sen emä Nasu yllättäen nisätulehduksen jälkimainingeissa useaan vuotavaan vatsahaavaan. Se oli valtavan surullinen uutinen, varsinkin kasvattaja Pauliinalle ja hänen perheelleen, itse surin Nasun ja Pauliinan lisäksi myös sitä, että hautaan samalla yhden haaveeni. Olin jo pitkään ajatellut, että, jos Aamoksesta ei meille sopivaa jälkeläistä enää tulisi haluaisin jonain päivänä meille kasvamaan Nasun pennun. Olisihan siinä yhdistynyt kaikki meidän koirat keskenään.

Lähdimme ihailemaan pentuetta niiden ollessa vajaat 6 viikkoisia. Jarno astui ensin pentuaitauksen viereen ja mina könkkäsin perässä. Innokkaina olivat pentuset heiluttamassa häntiään aitauksen vieressä, kaikki paitsi yksi. Se istui keskellä aitausta ja tapitti Jarnoa kauniilla silmillään. Itku taisi silloin päästä meiltä kaikilta. Iivari "porasi" itsensä siinä hetkessä meidän sydämiin. Vielä oli yksi este, se oli luvattu myydä Venäjälle.....Kohtalo puuttui onneksi peliin ja Iivari kantoi keltaista väriä, joten venäläiset eivät sitä tahtoneetkaan ostaa. Mutta me tahdoimme, ja niin Iivari muutti Asolaan ollessaan 8 viikkoinen. Erityisen tärkeäksi sen tulo muodostui Jesperille, joka otti hurjasti vastuuta pienestä pennusta mm. nukkuen ensimmäisen viikon sen kanssa lattialla patjalla. Minun kuntoutumiseeni Iivari pistikin vauhtia oikein kunnolla.

Eipä ole hetkeäkään tarvinnut päätöstä Iivarista katua, niin hurmaava, ihana luonteinen ja kauniskin tuo elohiiri on! Pikkuinen Iippispiippis :)

Olemme valtavan kiitollisia Pauliinalle mahdollisuudesta omistaa tämä erityislaatuinen koira. Se on jo osoittanut, että sillä on aivan erityinen tehtävä perheessämme.

KIITOS PAULIINA (taas) tästä ihastuttavasta rakkauspakkauksesta, elämänilon tuojasta! Olet meille korvaamaton tuki kaikissa koira-asioissa ja monissa muissakin :)

Unohtumattoman Nasun elämä jatkuu Iivarissa ja sen hienoissa sisaruksissa.