Tiny Temptresses Angel Heart eli EEVERT

Tiny Temptresses Angel Heart eli kotoisammin Eevert syntyi 6.11.2010 pyhäinpäivän aamuna painaen 351grammaa. Päivän valon tämä hurmaava pikkuinen sai nähdä kasvattajansa Harjuvaaran Pauliinan kodissa Sipoossa. Suurena ilonani oli olla mukana tapahtumassa ja nähdä Eevertin syntymä. Saimpa muuten nähdä juuri tämän pennun jopa ennen Pauliinaa :)

Tiny Temptressien kotisivut löydät linkistä www.tinyt.nettisivu.org

Eevert syntyi pentueensa viidentenä ja sai seuraa kuudesta veljestä ja kahdesta sisaruksesta. Ja siinähän on koossa ainekset vaikkapa kunnon Jukolan touhuihin; seitsemän veljestä sekä Aino ja Venla…Kauniin ruskeita koko porukka niin kuin emä ja isäkin.

Koko porukka on saanut hyvät kodit ympäri Suomea. Pauliinan luo on jäänyt Nasu-tyttö ja sijoituksessa Annilla  toinen tytöistä, Nanu. Pojista on tullut nimiltään; Sulo, Deco, Vilho, Jässi, Hugo ja Aapo. Valloittava ruskea lauma :)

Eevert kennelliiton jalostustietojärjestelmässä :

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI60839%2F10&R=122

Eevertin emä on Mallorn`s Carmen ja isä Lucky My Angel Touch eli Namu ja Aamos.

Namu kennelliitontietojärjestelmässä:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN33115%2F08&R=122

Aamoksesta tarkempia tietoja jalostustietojärjestelmässä:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN45280/07&R=122

Tässä Eevert treffaamassa äitiään ensikerran kotiuduttuaan meille.

Eevert muutti joulunpyhinä Vantaalle Asolaan meidän laumamme kolmanneksi koiraksi. Perheeseemme entuudestaan kuuluivat minä Hanna, mieheni Jarno, lapsemme Joonas, Josiina ja Jesperi, Eevertin ihana isä Aamos ja hurmaava "vanha rouva" musta labradorinarttu MANTA eli Mallorn`s Mantilla.


On niin hieno asia, että Pauliina valitsi Aamoksen pentueen isäksi, koska jo silloin meillä heräsi kiinnostus ottaa koira juuri tästä pentueesta. Yhdistyyhän Eevertissä sekä Aamos, että meidän Manta, jolla on Namun kanssa yhteisiä sukujuuri

Eevertistä toivomme mukavaa harrastuskoiraa Jarnolle ja toki olisi mukavaa sitä myös näyttelykehiin joskus minun viedä.  Ja niin kuin yläkuvasta näkyy on Jarnolla ja Eevertillä heti alusta alkaen läheinen suhde. Eevert on kuvassa melkein kolme viikkoinen.

PAULIINA SUURKIITOS

sinulle tämän ihanuuden kasvattamistyöstä sekä kaikesta tuesta, jota olet meille antanut. Tämä matka, jonka olen saanut kulkea Eevertin kanssa heti ensi hetkistä lähtien on yksi elämäni kauneimpia muistoja. Olen sinulle ikuisesti kiitollinen tämän kaiken mahdollistamisesta!

Jäädään innolla seuraamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan….