Kennel My Guides

Moikka!

Kiva, että olet päätynyt kotisivuillemme!

Olemme alunperin viisihenkinen Niemen perhe Vantaan Asolasta.

Perheeseemme kuuluu minä Hanna, mieheni Jarno ja jälkikasvumme Joonas, Josiina ja Jesperi. Tosin lapset ovat muuttaneet jo omilleen kumppaneidensa kanssa. Tällä hetkellä talomme näyttää täyttyvän koirista.......Ja onhan meistä tullut jo isovanhemmatkin. Mummin ja ukin silmäterät Viivia ja Jax saavat nauttia myös koirarikasta elämää.
Perheessämme tassuttelee tällä hetkellä neljä labradorinnoutajaa; Iivari, Elviira, Fanni sekä Bertta.

Koko ikäni toivoin koiraa, sain viimein tahtoni läpi ollessani 17-vuotias, jolloin lapsuuden kotiini muutti sydäntenmurskaaja Samu-musta labradorinnoutaja. Se jätti lähtemättömän muiston ja sytytti rakkauden kyseiseen rotuun.

Seuraava koiramme Manta tuli perheeseen lastemme ollessa pieniä. Se oli todellinen lempeä perhekoira. Hellyttävän mummokoiran muisto säilyy ikuisesti sydämissämme.

Aamos saatiin perheeseemme pitkän etsinnän ja harkinnan tuloksena. Se oli paljon enemmän kuin kukaan ikinä olisi voinut toivoa, se toi mukanaan niin paljon valoa ja iloa. Aamos avasi meille aivan uuden maailman kaikenlaisen koiraharrastamisen parissa. Aamoksen näyttelymenestys ja erityisesti sen jälkeläiset ovat kasvattaneet ja laajentaneet kiinnostustamme labradorinnoutajiin. Suureksi suruksemme Aamos lähti sateenkaarisillalle 6.5.2019.

Eevert oli Aamoksen poika ja Iivari on Aamoksen tyttärenpoika. Eevertistä jouduimme luopumaan kesällä -20.

Syksyllä 2017 perhettämme kaunistamaan muutti pikku neiti Elviira, josta tuli ensimmäisen ja toisen pentueemme emä, loistava äitikoira.

11.11.2019 suuri haaveemme ensimmäisestä omasta pentueesta toteutui.

Kotiin jäi kasvamaan narttupentu Fanni ja sijoitukseen tyttärellemme Josiinalle muutti Luna.

Alku vuodesta 2021 syntyi Elviiran toinen pentue. Pitkällisen pohdinnan jälkeen pentueesta kotiin jäi ihastuttava musta narttupentu, paksu Bertaksi koko ajan kutsuttu pallero, jota ei enää muuksi kuin Bertaksi pystytty kutsumaan. Sijoitukseen tästä pentueesta lähtivät keltainen narttu Siiri ja musta narttu Tilda.

Kolmas pentueemme emänä on oma kasvattimme Luna. Tästä ihanasta pentueesta toivomme kovasti kasvatustyöllemme jatkoa sijoitusnartuistamme Nomista ja Mollystä.

Näiden hulivilien kanssa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita meidän arjestamme puutu.....

Koiraharrastuksiimme kuuluvat kaikenlaiset noutajatouhut sekä näyttelyt. Eniten olemme hurahtaneet jäljestämisharrastukseen, josta perheessämme Jarno kantaa suurimman vastuun. Koirat vievät lasten lasten, kodin, töiden ja veneilyn lisäksi kaiken vapaa-aikamme ja varsin ihanaahan se on kaikkine iloineen ja suruineenkin.

Niin kuin äitini joskus sanoi: "taisitkin olla tosissasi, kun koiraa aikanasi niin kovin halusit!" Ja totta tosissani olin ja olen edelleen....

Haaveenamme on tulevaisuudessakin kasvattaa pienimuotoisesti mahdollisimman terveitä, hyvä luonteisia, rotumääritelmän mukaisia kauniita labradoreja kennelnimen My Guides alla.