Moikka!

Olemme viisihenkinen Niemen perhe Vantaan Asolasta.

Perheeseemme kuuluu minä Hanna, mieheni Jarno ja jälkikasvumme Joonas, Josiina ja Jesperi. Lapset ovat muuttaneet jo omilleen kumppaneidensa kanssa. Tällä hetkellä talomme näyttää täyttyvän koirista.......
perheessämme tassuttelee tällä hetkellä kolme labradorinnoutajaa; Iivari, Elviira ja Fanni.

Koko ikäni toivoin koiraa ja viimein sain tahtoni läpi ollessani 17-vuotias, jolloin lapsuuden kotiini muutti sydäntenmurskaaja Samu-musta labradorinnoutaja. Se jätti lähtemättömän muiston ja sytytti rakkauden kyseiseen rotuun.

Seuraava koiramme Manta tuli perheeseen lastemme ollessa pieniä. Se oli todellinen lempeä perhekoira. Hellyttävän mummokoiran muisto säilyy ikuisesti sydämissämme.

Aamos tuli perheeseemme pitkän etsinnän ja harkinnan tuloksena. Se oli paljon enemmän kuin kukaan ikinä olisi voinut toivoa, se toi mukanaan niin paljon valoa ja iloa. Aamos avasi meille aivan uuden maailman kaikenlaisen koiraharrastamisen parissa. Aamoksen näyttelymenestys ja erityisesti sen jälkeläiset ovat kasvattaneet ja laajentaneet kiinnostustamme labradorinnoutajiin. Suureksi suruksemme Aamos lähti sateenkaarisillalle 6.5.2019.

Eevert oli Aamoksen poika ja Iivari on Aamoksen tyttärenpoika sekä Eevert myös sen eno. Eevertistä jouduimme suruksemme luopumaan kesällä -20.

Syksyllä 2017 perhettämme kaunistamaan muutti pikku neiti Elviira, josta tuli ensimmäisen pentueemme emä, loistava äitikoira.

11.11.2019 suuri haaveemme ensimmäisestä omasta pentueesta toteutui.

Kotiin jäi kasvamaan narttupentu Fanni ja sijoitukseen tyttärellemme Josiinalle muutti Luna.

Näiden hulivilien kanssa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita meidän arjestamme puutu.....

Koiraharrastuksiimme kuuluvat kaikenlaiset noutajatouhut sekä näyttelyt. Eniten olemme hurahtaneet jäljestysharrastukseen, josta perheessämme Jarno kantaa suurimman vastuun. Hurahdus on johtanut siihen, että me molemmat kuulumme nykyisin labradorinnoutajakerhon mejä-toimikuntaan. Näyttelyt ovat lähinnä minun vastuullani, mutta Jarno kulkee mielellään mukana kepon ominaisuudessa ja toimien varahandlerinakin. Nykyisistä koiristamme Iivari on Suomen muotovalio. Elviiralta muotovalion arvoon puuttuu yksi serti. Aamos oli kansainvälinen valio sekä Suomen että Eestin valio, Eevert Suomen muotovalio. Aamos ja Eevert olivat myös Suomen jäljestämisvalioita. Iivarilla on mejän voittajaluokassa kaksi ykköstulosta. Nykyisin koirat vievät lastemme, kodin, töiden ja veneilyn lisäksi kaiken vapaa-aikamme ja varsin ihanaahan se on kaikkine iloineen ja suruineenkin.

Niin kuin äitini muutama vuosi sitten sanoi: "taisitkin olla tosissasi, kun koiraa aikanasi niin kovin halusit!" Ja tosiaan tosissani olin ja olen edelleen....

Haaveenamme on tulevaisuudessakin kasvattaa pienimuotoisesti mahdollisimman terveitä, hyvä luonteisia, rotumääritelmän mukaisia kauniita labradoreja kennelnimen My Guides alla.