Hannan kirjoitelmia

Kevättä odotellessa

Tiistai 7.2.2017 - Hanna


Talvi on kyllä ollut tänä vuonna outo. Ilmat vaihdelleet laidasta laitaan, enimmäkseen lauhaa ja märkää....Eevertin tassut ovat olleet siitä huolimatta ihan ok kunnossa. Siedätyshoitokin on loppusuoralla ja toivotaan kovasti, että siitä apua olisi. Kunnon talvestakin on hieman päästy nauttimaan, kunviikonloppuna vierailtiin Tammelan metsissä jakoiray saivat koirakavereidensa kanssa kirmata vapaasti kunnon lumessa :)

Tänään talvi näyttää kauneinta puoltaan. Aurinkoa ja kirpsakkaa pakkasta talvikelinä ei kyllä voita mikään, varsinkin, kun voi aamulenkin jälkeen vetää villasukat jalkaan, käteen kuppi kuumaa teetä ja sohvalta käsin ihailee kaunista maisemaa- sielu lepää!

Kevättä kohti mennään ja kovasti jo kalenterissa merkintöjä koiratouhuillekkin on tullut. Tiedossa on mejäkokeita ja ehkä muutama näyttelykin. Labbiskerhon mejätoimikunnan tiimoitaon tiedossa talkoilua mm. valmiinjäljen kokeissa ja mejäkurssilla. Ja suunnitelmissa siintää mejän SM-kisan järjestäminen vuonna 2018. Joten puuhaa riittää.

Innostuttiin ilmottautumaan koetoimitsijakursseillekkin.........

Ja sokerina pohjalla on toivottavasti tiedossa vauvauutisia <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini