Hannan kirjoitelmia

Suuria tunteita, pettymyksiä ja toivoa

Sunnuntai 27.12.2020 klo 17:00


Fannille ja Lunalle tehtiin viralliset terveystutkimukset. Molemmilla priimaa silmien, sydämen ja kyynärien osalta. Lonkkakuvat Fannilla lähtivät Kennelliittoon A/B ja Lunalla C/C, tullen sieltä lähes viikon päästä takaisin C/C ja C/D......Ihan samalla hetkellä, kun Fanni viedään leikkauspöydälle..Ihan järjetön pettymys ja tuska Fannin selviämisestä.

Fannin juoksua odoteltiin kovasti alkavaksi (Elviiralla ja Lunalla parhaillaan). Iivari ollut pari päivää kiinnostunut Fannista. Perjantaina huomasin, että Fannilta tulee hieman rasvattoman maidon väristä vuotoa, ei haise juurikaan. Koira hakeutuu kainaloon ja on apea. Lämpöä 38,5`C. Aamulla huomattiin, että on pissaillut sisään ja eikun Mevetiin. Kohtutulehdus ja nopeasti leikkaukseen.....Asia, johon en ollut mitenkään varautunut...Onneksi Fanni kuitenkin selvisi hengissä taitavien ammattilaisten ansiosta.

Niin nopeasti murskautuvat monet unelmat, asioiden täysi ymmärtämine tulee viemään aikaa, niin moni asia muuttuu ja pitää ajatella uudestaan...Nyt opetetaan nöyryyttä koirien jalostustouhuissa isolla kädellä...On kuitenkin toivottava, että Elviira olisi tiine ja saisimme positiivista energiaa pienten hoitamisesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini