Hannan kirjoitelmia

Viikonloppu metsätreenejä

Tiistai 4.3.2014 klo 15.29 - Hanna


Laskiasisunnuntaina kokoonnuttiin tutulla treeniporukalla Asolan metsään. Lumi on melkein sulanut, polut ovat edelleen jäiset ja osin lumisetkin.

Olemme vuosien ajan kokoontuneet vaihtelevalla porukalla useimmiten treenailemaan noutajajuttuja, mutta ollaan muutakin puuhailtu. Porukka on vaihdellut ja tapaamiset ovat olleet enemmän ja vähemmän vaihtelevia frekvenssiltään. Tosi mukavaa tässä ryhmässä on se, että perusporukka on useinkin sama ja aina on kivaa- niin koirilla kuin ihmisilläkin. Kaikki ymmärtävät, jos jollakulla on muuta menoaja treenit mennään sitten sillä porukalla, joka paikalle pääsee. Monesti hermotkin on kireellä, ainakin meillä urosten omistajilla....Onneksi useimmiten treenit päättyvät kuitenkin hyvillä mielin ja hymyssä suin.

Viime sunnuntaina meitä oli paikalla 8 koiraa ja ihmisiä paikalla oli seitsemän. Pari tuntia siinä vierähti nopeasti, kun hakuruutuja tehtiin ensin dameilla ja sitten variksilla. Meidän pojista vauhtiin pääsivät Eevert ja Iivari. Eevert rakastaa noutamista, se tekisi sitä varmaan niin pitkään, että henki lähtee. Odottaminen onkin sitten huomattavasti vaikeampaa, sen haukunta ja "ulina" kuuluu kauas. Kaikenlaisia kikkoja on yritetty käyttää, mutta näissä treeneissä se oli taas vallan äänekäs. Iivari on riistaa noutanut muutamia kertoja. Innokkaasti ja pentumaisesti se lähtee hakuihin ja ne hurmaavat palautukset- napakasti Jarnolle käteen! Ja pikku-Iippu jaksaa myös odottaa vuoroaan hissuksiin, mutta väliajat se mielummin leikkisi muiden treenikamujen kanssa.

Kyllä taas innosti tuo mukavasti mennyt treeni ja kevään lähestyminen. Eiköhän me taas hieman useammin treenejä järkkäillä :) Ja Iipukka sitten taippareita kohti!

Avainsanat: treenit, treeniryhmä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini