Hannan kirjoitelmia

Pikku Iivari kuumeilee :(

Sunnuntai 9.3.2014 klo 12.52 - Hanna


Perjantaina sairasloman jälkeisten työpäivien väsyttämän nopeasti kotiin ajatuksella, että saa siivottua ja sitten rauhoittua viettämään koti-iltaa...Toisin kävi.

Koirilla on järjetön karvanlähtö. Aamos ja Eevert varisevat kuin joulukuuset. Heti kotiin tultuani imuri esiin ja hommiin. Iivari näytti jotenkin surkeelta ja pyysikin kohta ulos. Seurasin ikkunasta sen touhua. Se juoksi lujaa aidan viereen pissalle ja sitä tuli ja tuli ja tuli...Sisälle tultuaan oli ihan ookoo. Jarno tuli kotiin hetken päästä, jolloin Iivari pissasi sisään, ei kerennyt edes pyytää ulos. Iippis, joka on 10 viikkoisesta ollut tyystin sisäsiisti.

Epäilys pissatulehduksesta syttyi heti. Soittelin muutamaan eläinlääkäriin, joista ei enää aikaa saanut, mutta Keski Uudenmaan Eläinlääkäriasemalle saimme illaksi ajan. Iivarista sitten metsästettiin pissanäyte ja se matkassa mentiin vastaanotolle. Pissassa oli vaan muutama valkosolu ja siittiöitäkin- meidän vauvalla ;) Kuumetta oli mitattaessa 39,2 ja koira aristi palpoitaessa vatsan aluetta. Epäiltiin näytteestä huolimatta pissatulehdusta. Antibiootti peliin ja tarvittaessa kipulääke.

Perjantai yö olikin rauhallinen, Iivari nukkui sikeästi. Lauantaina yritettiin olla hieman rauhallisemmi, ei niin helppoa 8-kuisen labradorin kanssa. Sunnuntaina jo lenkkeiltiin vähän pidempään ja rehuminen pihassa osoitti, että tauti on voitettu!

Avainsanat: sairaus, läheisyys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini