Hannan kirjoitelmia

Ihmetystä astutuskyselystä ja iloa koirasynttäreistä

Maanantai 9.11.2015 - Hanna


Kyllä meitä ihmisiä on moneen junaan.........

Astutussuunnitelma kariutui ja jäljelle jäi ihmetys toisten ihmisten hyväuskoisuuden hyväksi käyttämisestä :(

Olimme jo sopineet astutuspäivänkin valmiiksi, kun kasvattaja halusi minun tekevän astutussopimuksen. Tokihan sen kirjoitan, mutta vastasin hänelle, että ehtoja en hänen puolestaan voi sopimukseen tietenkään laittaa. Minulle vastattiin, että ei mitään erityisiä vaatimuksia sopimukseen ole.

Muutaman päivän päästä löysin sähköpostistani valmiiksi täytetyn astutussopimuksen, jossa ehtoina oli, että maksun saisin vain TERVEISTÄ, elävistä ja elinkelpoisista pennuista sekä ehto, jos narttu jää tyhjäksi niin ilmainen uusinta astutus seuraavista juoksuiSTA.

No kirjoitin viesti, jossa kerroin etten voi nimeäni tuollaiseen paperiin laittaa, jossa käytetään niin laajaa sanaa kuin terve sekä monikossa sanaa juoksuista. Ehdotin yksikkömuotoa, ja sanan terve jättämistä pois. En saanut tähän minkäänlaista vastausta.

Sopimamme astutuspäivän, joka oli torstai, iltana sain viesti, että he eivät päässeetkään tänään ja jatkoksi "odottakaa vaan rauhassa, ilmoitan, kun tulemme". No eihän siinä muuta voi, kun pitää kalenteria tyhjänä ja odottaa. Sunnuntai iltana, joka olisi ollut jo juoksun 14 päivä tuli sähköposti:

"Hei.

Teimme päätöksen, että emme astutakkaan teidän uroksellanne.
Pahoittelen turhasta vaivasta."
Juupa juu......no arvaat varmaan ettei tuosta nyt ihan hyvä maku jäänyt! Vaikka tiedänkin, että on loistavaa ettei astumista koskaan tapahtunut sillä jatkossa tuollaisen ihmisen kanssa ei voi olla muissa kuin vaikeuksissa. Loppu hyvin kaikki hyvin!
Iloa koiramaailmasta sitten eilen toi Siiri koiran 12v. synttärit. Tunnelma oli lämmin ja mukavia ihmisiä tuli tavattua ja jälleen kerran todettua miten mukavia ihmisiä on koirien kanssa touhuilu tiellemme tuonutkaan, ihmisiä joihin emme varmasti muuten olisi tutustuneet ja jopa ystävystyneet. Ei voi olla kuin onnellinen ja kiitollinen!

Avainsanat: Iivari, astutuskysely


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini