Hannan kirjoitelmia

tuore FiMva

Torstai 5.5.2016 - Hanna


Huikeaakin huikeampi helatorstai!

IMG_1932.JPG

Ilman mitään ennakko-odotuksia suunnattiin aamusta aurinkoiseen Tuomarinkartanoon. Vähäinen koiramäärä ihmetytti, mutta palveluskoirien erikoisnäyttely on ennenkin ollut vähälukuinen koirien suhteen. Taso näytti olevan kuitenkin hyvä.

Iivari esiintyi mukavasti, vaikka kaikki hajut maassa taas kiinnostivat kovasti. Ulkona Iivari esiintyy sisänäyttelyitä paremmin. Se on siellä enemmän oma ihana ja iloinen itsensä, esiintyy rennommin. Niin myös kävi tänään.

Ja esiintyminen tuotti tulosta. Iivari valittiin parhaaksi urokseksi ja se nappasiitselleen sen kaivatun viimeisen sertinsä. Eli nyt voidaan käyttää titteliä FiMva.

Oli kyllä ilahduttavaa miten ihmiset iloitsivat meidän kanssa aidosti. Paljon sateli onnitteluja paikan päällä sekä mm. facebookissa. Kohotti kovasti mielialaa laittaen asioita taas tärkeysjärjestykseen. Elämässä on iloittava kaikista pienistäkin onnistumisita ja juhlistettava niitä, niinpä lämpimän ja aurinkoisen päivän päätteeksi nautittiin kuohuvaista omalla terassilla, rakkaiden seurassa, Iivarin kunniaksi tottakai!

Avainsanat: muotovalio, Iivari


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini