Hannan kirjoitelmia

Kesäkuulumisia

Maanantai 19.7.2021 - Hanna

Hellettä riittä ja Suomen kesä on kauneimmillaan. Meillä remontoidaan ja lomaillaan...

Koirajuttujakin on matkaan mahtunut; Elviira aloitti mejäilyt ja Fanni näyttelyt.

Iivari parantelee hotspotiansa eikä päässyt korkkaamaan veteraaniluokkaa erkkarissa. Bertta kasvattelee vielä itseään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira, Fanni, mejä, näyttely

Kennel My Guides on totta

Keskiviikko 9.10.2019 - Hanna

Niin huippua, astutus on onnistunut ja Elviira on tukevasti tiine! Vaikea uskoa tätä todeksi ollenkaan.

Nyt nautitaan tiineysajasta täysillä ja jännityksellä odotetaan tulevaa synnytystä. Maltan tuskin odottaa nähdäkseni tulevat pentuset, jotka jo nyt tuntuvat ihan älyttömän tärkeiltä<3

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira, pennut

Elviira edustaa, ekassa näyttelyssä

Maanantai 19.2.2018 - Hanna

IMG_20180216_152823.jpgElviira käväisi avaamassa kiinalaisen horoskoopin mukaista koiran vuotta keskustan Stokkan kemikaaliosastolla. Ja hienostihan tuo typykkä edusti. Iloinen ja reipas pieni, sosiaalinen ja niin ihailtavan terve päinen koiranalku.

Näyttely-uran Elviira korkkasi Lahdessa viikonlopunpentunäyttelyssä. Eikä siinäkään moitteensijaa löytynyt. Hienostihan tuopärjää myös muiden koirien seurassa. Tuomarin silmään Elviira oli pieni narttu, kesken kasvuinen ja aavistuksen tuhti...Ikäähän Elviiralla siis 5kk ja viikko päälle, näyttelyporukan nuorin.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira, näyttely

Haaveista totta

Sunnuntai 29.10.2017 - Hanna

Nyt täytyy kyllä sanoa, että haaveista ei kannata luopua......jonain kauniina päivänä ne voivat toteutuakin, niinkuin tänään kävi.

Vuosien varrella olen ihaillut Pauliina kasvattajamme koiraa Sissiä (Tiny Temptresses Sealed With A Kiss) ja seuraillut sen elämää sivusta. Puhuin hänelle useasti, että Sissin lapsi olisi hieno juttu. No elämän käänteistä ja yhteensattumista johtuen ei mahdollisuutta meinannut tulla. Odotellessa mietin jo Sissin ekasta pentueesta pentua, mutta vaalea narttu mielessäni vei voiton, joten koko mustasta pentueesta ei koiraa meille löytynyt. Sitten mietin jo Sissin siskon pentuakin ja itse Sissiäkin......Onneksi jaksoin uskoa ja odottaa.

Loppu kesästä Pauliina kertoi suunnitelmistaan astuttaa Sissi vielä kerran. Sydän syrjällään odotin urosvalintaa. Mitä jos valinta olisi uros joka ei ihan olisikaan mieleeni? No onneksi ei syytä siihen huoleen ollut. Urosvalinnaksi osoittautui hurmaava Beppe (Mambrinos Fair Play).

Siinä kohtaa oli selvää, että jos pentue syntyy ja siellä on narttu niin vakavasti harkitaan sen ostamista meille. No pentuehan syntyi ; 1 pieni narttu ja 2 urosta.Sitten odoteltiin sen kasvamista ja voimistumista. Viiden viikon kohdalla käytiin sitä taas katsomassa ja nosteltiin pöydälle. Sievähän se oli ja mukavan näköinen rakenteellisesti, ei tarvinnut edes miettiä onko se meidän pentu vai ei, asia oli päivän selvä. Siinä se oli meidän Elviira <3

Pari viikkoa odottelua ja rakkauspakkaus muutti taloon.

Loistava ajankohta, kun Jarno on vielä hetken sairaslomalla, mutta hyvin kuntoutunut ja minä jatkan sen jälkeen "mammalomalla". Yritetään kovasti ettei pikkuisen tarvitse olla pitkiä aikoja yksin. Ja onhan sillä seuranaan kolmen pojan poppoo :)

Ollaan koko porukka ihan pyörryksissä, niin ihana ja söpönen tuo typykkä on.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira