Hannan kirjoitelmia

Viikonloppureissu Jyväskylään

Sunnuntai 13.11.2022 - Hanna

Kiva reissu Jyväskylään. Matkassa mukana Jarno, minä, Iivari, Bertta ja Luna. 

Heti lauantaina saatiin juhlia uutta valioa, Iivari antoi juhlan aiheen FiVMva tittelillä. Veteraanitittelin arvostan ihan tosi korkeelle. iloitsen ja olen onnellinen Iivarin menestyksestä, terveydestä ja selvästi onnellisista "eläkevuosista". Vaikka papparainen on varsin tuore isukkikin tällä hetkellä <3

Tytöt esiintyivät mukavasti ja saivat kaivattua reissukokemusta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: veteraanimuotovalio, Iivari, Luna, Bertta, näyttely

Kesäkuulumisia

Maanantai 19.7.2021 - Hanna

Hellettä riittä ja Suomen kesä on kauneimmillaan. Meillä remontoidaan ja lomaillaan...

Koirajuttujakin on matkaan mahtunut; Elviira aloitti mejäilyt ja Fanni näyttelyt.

Iivari parantelee hotspotiansa eikä päässyt korkkaamaan veteraaniluokkaa erkkarissa. Bertta kasvattelee vielä itseään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira, Fanni, mejä, näyttely

Elviira edustaa, ekassa näyttelyssä

Maanantai 19.2.2018 - Hanna

IMG_20180216_152823.jpgElviira käväisi avaamassa kiinalaisen horoskoopin mukaista koiran vuotta keskustan Stokkan kemikaaliosastolla. Ja hienostihan tuo typykkä edusti. Iloinen ja reipas pieni, sosiaalinen ja niin ihailtavan terve päinen koiranalku.

Näyttely-uran Elviira korkkasi Lahdessa viikonlopunpentunäyttelyssä. Eikä siinäkään moitteensijaa löytynyt. Hienostihan tuopärjää myös muiden koirien seurassa. Tuomarin silmään Elviira oli pieni narttu, kesken kasvuinen ja aavistuksen tuhti...Ikäähän Elviiralla siis 5kk ja viikko päälle, näyttelyporukan nuorin.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elviira, näyttely

Iivarin pentujen näyttelymenestyksestä onnellisena

Sunnuntai 1.10.2017 - Hanna

Huh huijaa miten hienosti menikään Snj:n päänäyttelyssä!!

Kaunis Misty yllätti meidät kaikki kaunistellen itsensä Rop pennuksi ja lopulta vielä RYP3.

Voi Essi ja Misty miten ylpeitä olemmekaan teistä. Olen lähes sanaton ja tuntuu etteivät jalatkaan osu maahan, ilon kyyneleitä on vuodateltu useaan otteeseen.

Maxkin osallistu näyttelyyn, esiintyen mallikkaasti ja saaden hienon arvostelun. Olen niin iloinen ihanasta Maxista ja aktiivisesta, innostuneesta omistajaperheestä :) Matka jatkuu...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari, pennut

Club Show esiintymisiä

Lauantai 26.8.2017 - Hanna

Mukava näyttelypäivä takana, ihania pentuja esittämässä labbiskerhon Club Showssa. Ja Iivarikin pääsi kehään pyörimään.

Pääsin esittämään Iivarin lapsia Ruskaa ja Maxia, olipa ihanaa esittää kauniita ja hyvinkäyttäytyviä, sopivan innokkaita pentuja. Mukavastihan meillä meni; Ruska pikkupentujen 5., Max ja Iivari omien luokkiensa viimeiset ei sijoitetut (eli 6.). Erityisen hyvät arvostelut kaikilla.

Aina vaan olen vakuuttuneempi näistä pennuista, niin terve päisiä, hyvä luontoisia ja kauniitakin nuo ovat <3 Pitää olla kyllä hurjan onnellinen näin hyvin onnistuneesta pentueesta....Tulevaisuuden iso jännitys onkin sitten terveystulokset ....Pidetään peukkuja!!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari, pennut

Pettymysten messariviikonloppu

Maanantai 7.12.2015 - Hanna

No olipahan näyttelyt.........

Eihän sieltä nyt titteleitä lähdetty hakemaan muttei kyllä eh:ää ja h:ääkään......hohhohhoijaaa!

Pakosti pistää miettimään tämänkin harrastuksen mielekkyyttä. Kehän laidalla otti vielä kovin päähän tuo rahojen haaskaus, mutta se kyllä tässä sohvalla kirjoitellessa unohtuu, kun Iivari tunkee kuonoansa näppäimistölle ja syliin. Ehkä kuitenkin vielä joskus kehään mennään :)

Mukavia ostoksia tuli taas tehtyä, lähuinnä Aamokselle. Back On Track loimi ja käpäläsuoja, ruusunmarjarouhe, dentasticksejä, joten niistä varmaan iloa tulee olemaan pitempään, toivotaan ainakin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari, messari

Mukavaa matkailua perheen kanssa

Maanantai 23.11.2015 - Hanna

Olipas mukava Jyväskylä viikonloppu. Akkuja latailtu Jarnon, Jesperin ja Josiinan sekä Iivarin kanssa ihanan talvisessa, mukavassa kaupungissa. Näyttelyt eivät jääneet historian kirjoihin, mutta muuten oli mukava reissu. Ihana perhe. Kiitos koirahoitajille viikonlopusta: Mufa, Joonas ja Miia olette korvaamattomia <3

Reissussa oli myös ihana huomata miten samanhenkisiä ihmiskontakteja on tullut matkan varrella. Kiitos mukavasta seurasta Pirjo ja Kata :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari

Näyttelemistä Kouvolassa

Lauantai 22.8.2015 - Hanna

Kouvolassa näyttelyssä isommalla porukalla, mukavaa :)

Kiva oli nähdä serkkuni Katriinan Napsua TINY TEMPTRESSES HOPE YOU FIND IT kehässäkin. Itse pyörähtelin siellä Iivarin kanssa varasertin arvoisesti ja kaverinin Piian Mallun MALLORN'S GIVE ME A BELL kanssa eh:n arvoisesti.Paikalla oli myös Iivarin kasvattaja Pauliinamuutaman kasvattinsa kanssa.

Muitakin sukulaisia tavattiin helteisessä kelissä, uusiksi on otettava!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari

Iivari 2v

Sunnuntai 28.6.2015 - Hanna

Juhuuuuuu!!!!!!! Ja paljon onnea Iivari ihanainen iloinen häntä !

Pikkuinen Iivari on jo 2v. Ja sen kunniaksi sai Raaseporin kv näyttelyssä setin ja oli Pu2.

Eipä kaukaa liipannut ettei se valioitunut tasan 2-vuotiaana. 2 sertiä ja 4 varasertiä sekä 2 melkein läpäistyä taipparia....................

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Iivari, näyttely, serti

Loppusyksynä vielä muutama ulkonäyttely

Sunnuntai 21.9.2014 - Hanna

Tänään ihmeteltiin tuomarilinjaa Hyvinkään näyttelyssä :( Muutama hyvä koira menestyi ja moni hyvä koira jäi menestymättä...........Ihmetyttää aina jos loppukahinoissa löytyy ihan erityypin koiria tai vaan tietyn värisiä.Onko silloin tuomari epäonnistunut hommassaan? Onko hänellä itselläänkään oikein selvää minkä tyyppisestä koirasta tykkää? jnejnejne

Tylsän fiiliksen tuo aina tuollaiset näyttelyt. Ollaanhan kaikki kuitenkin maksettu osallistumismaksu, joten asiallinen kohtelu olisi paikallaan. Onneksi on ihania ja hauskoja ihmisiä ympärillä, joten fiilistä ei nujetta edes tuomarityöskentely :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari

Koirarikasta elämää

Tiistai 12.8.2014 - Hanna

Viikko vierähti kolmessa näyttelyssä ja mejäkokeessa.....

Ihania koiraharrastuksi molemmat. Nyt vaan töihin lepäilemään ja hankkimaan voimia ensi viikonloppuun :)

Koira tarjoaa tilaisuuden itseilmaisuun vailla typerää näyttämisen pelkoa,

tilaisuuden kokea yhdessä tunteita, joita lajitoverimme liian usein välttelevät

-hellyyttä, avointa riemua, rakkautta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Iivari, mejä, Eevert

Näyttelyreissussa

Sunnuntai 8.6.2014 - Hanna

No olipas mukava viikonloppu!

Ellivuoreen matkattiin yöpymään kahdeksi yöksi; minä, Jarno, Jesperi, Josiina ja kaikki koirat.

Matka taittui järjettömässä ukkosmyräkässä luonnonvoimia ihaillen ja ajoittain todella hitaasti edeten. Perillä odotti varsin viihtyisä asunto ja mukavat maisemat sekä miellyttävät puitteet.

Lauantai aamuna minä, Jarno ja koirat suunnattiin kohti Harjavaltaa, erkkariin koiria näyttämään. Aina sitä ilahtuu mukavista labbisihmisistä joiden kanssa vaihdetaan kuulumisia ja mukavien koirien kanssa reissaaminen on vaan niin kivaa :)

Tulskaan ei paljon parempi olisi voinut olla, Iivarille 3.varaserti, kolme luokkavoittoa :)

Illaksi takaisin Ellivuoreen Jepsun ja Jossun luo sekä sunnuntaina kotiin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely

Näyttelyelämää

Sunnuntai 11.5.2014 - Hanna

Wohhou mikä viikonloppu!

Iivari ihanainen näytteli itsensä lauantaina Rop-junioriksi Helsingissä ja sunnuntaina Pu4 vara sertin arvoisesti Haminassa. 

Kaikista mukavinta on se, että poika itse nauttii esiintymisestä ja näyttelytunnelmasta.Ja onhan toki sellaista koiraa ilo esittää. Tästä on hyvä jatkaa..... :)

Eipä ole hullummin tuo poika menestynyt, kun on kerinnyt 10 kuisena napata 2 varasertiä, sitten vaan seuraaviin koitoksiin napsimaan ne oikeat sertit.

Eevert on saanut jäädä kotiin näistä näytelmistä, kun ei vaan tee karvaa ei sitten millään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Iivari, näyttely

Näyttelyssä Lahdessa

Lauantai 26.4.2014 - Hanna

Lauantaina mietittiin lähdetäänkö Lahden näyttelyyn vai ei. Olisi niin kovin tehnyt mieli olla vaan kotona ja miettiä kaikkea tapahtunutta. Kuitenkin tultiin siihen tulokseen, että elämän tulee jatkua ennallaan ja aiat tehdään niin kuin on suunniteltu.

Ei olisi kannattanut.......On näyttelyitä, joista lähtee hyvillä mielin vaikkei omat koirat olisi niin hyvin pärjänneetkään ja on näyttelyitä, joita lähtee huonolla fiiliksellä menestyksestä huolimatta ja niin päin pois....Nyt oli vuorossa näyttely, jota ei voi kuin ihmetellä. 

Todella hyville koirille annettiin eh:ta ja selvästi eri:n arvoisille jopa h:ta. Ja toisinkin päin.... Kilpailuluokissa ja loppukilpailuissa näkyi selvästi tuomarin mielipide labradorin väristä. Minä en ainakaan saanut selvää tuomarin linjasta.

Omien koirieni kohdalla arvostelut voit käydä lukemassa niiden omilta sivuilta. Ja pakko sanoa, etten niitä itse täysin allekirjoita :(

Eipä tuonut tuo näyttely ainakaan piristystä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, tuomarityöskentely, suru

Huiman erkkariviikonlopun jälkimainingeissa

Perjantai 7.2.2014 klo 18.34 - Hanna

WOOUUUUU!

Olipas ihanaa pitkästä aikaa pyöritellä Aamosta kehässä, mukavalla tuloksella Vak1. Ja parasta kaikessa puhtaalla liikkeellä :)  siis Aamos ei esittäjä. Iivari näytti myös rakastavansa kehäesiintymistä ja oli luokassaan 2. (voittaja oli 9kk ja Iippis 7kk, joten ero oli aikamoinen). Mukavien ihmisten seurassa mukavaakin mukavampi päivä.

Nyt on multa rautaa poistettu nilkasta ja sairasloman alkumainingeissa nämä uudet sivut saaneet mukavasti ilmettä. Pientä hienosäätelyä ja viilausta tarvitaan kuitenkin rutkasti. Vielä tästä koivesta jalka tulee ja sillä päästään koirien kanssa vaikkapa metsään. Tänään olen kerennyt käymään vanhoja valokuvia läpi ja laitellut niitä tänne. Voi sitä muistojen kirjoa, eikä kyyneleiltäkään vältytty. Miten voi niin elävästi muistaa koiran katseen monien monien vuosien takaa......

Sivujen rakentelu on avannut silmiä, miten onnekas ihminen onkaan, kun saa elää ihanan perheen ympäröimänä ja nauttia karvaisten kavereiden tassuttelusta kodissaan. Ihan sama vaikka olisi "muutama" karva sängyssä tai kuraa eteisessä. Tämä on juuri sitä, mistä minä pidän ja se tekee minut onnelliseksi. Elämä maistuu elämältä juuri tällä hetkellä!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttely, Aamos, Iivari