Hannan kirjoitelmia

Harmilliset taipparit ja 6.varaserti =D

Sunnuntai 30.8.2015 - Hanna

Mukava viikonloppu Hämeenlinnan maisemissa Jarnon ja Iivarin kanssa. Oltiin oikein yötä hotellissa taippareiden ja näyttelyn välissä. Harrastukset voi hyvinkin yhdistää parisuhteen hoitoon....nähtävästi!

Harmittaa vaan vietävästi taipparit, joissa hakuruudun viimeisen linnut tuominen jäi 10 metristä kiinni. Iivari oli sen viimeisenkin tuonut kuusen taaksen, 10 metrin päähän minsta, mutta sitten piti ruveta haistelemaan kauheasti muiden koirien hajuja korvat ummessa. Aaaarrrgggggggg. Samoin kävi seuraavallekkin kokelaalle, tiedä sitä sitten miten ihania hajuja siellä olikin.

Näyttelyssäkin oltiin läheltäpiti tunnelmissa 6. varaserti käytiin blokkaamassa.

Uutta matoa vaan koukkuun!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: taipparit, varaserti, Iivari

Iivari 2v

Sunnuntai 28.6.2015 - Hanna

Juhuuuuuu!!!!!!! Ja paljon onnea Iivari ihanainen iloinen häntä !

Pikkuinen Iivari on jo 2v. Ja sen kunniaksi sai Raaseporin kv näyttelyssä setin ja oli Pu2.

Eipä kaukaa liipannut ettei se valioitunut tasan 2-vuotiaana. 2 sertiä ja 4 varasertiä sekä 2 melkein läpäistyä taipparia....................

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Iivari, näyttely, serti

Iivarin eka serti

Lauantai 6.9.2014 - Hanna

Hiphei! Tulihan se sieltä :) Iivarin eka serti! Neljän varasertin jälkeen tuntui varsin mukavalta. Ja samalla "pikku"Iivari oli myäs Rop.

Olen niiiiiin vallan ylpeä Iivarista, joka käyttäytyi kuin vanhempikin koira. Vsp koirallakin juoksu, joka ei näyttänyt Iippiksen sen hetkistä keskittymistä häiritsevän.

Näistä hetkistä tämän harrastuksen parissa, kun osaisikin nauttia oikein kunnolla.......Kyllä meillä illalla kuohari aukesi :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Iivari, serti