Hannan kirjoitelmia

Huiman erkkariviikonlopun jälkimainingeissa

Perjantai 7.2.2014 klo 18:34 - Hanna


WOOUUUUU!

Olipas ihanaa pitkästä aikaa pyöritellä Aamosta kehässä, mukavalla tuloksella Vak1. Ja parasta kaikessa puhtaalla liikkeellä :)  siis Aamos ei esittäjä. Iivari näytti myös rakastavansa kehäesiintymistä ja oli luokassaan 2. (voittaja oli 9kk ja Iippis 7kk, joten ero oli aikamoinen). Mukavien ihmisten seurassa mukavaakin mukavampi päivä.

Nyt on multa rautaa poistettu nilkasta ja sairasloman alkumainingeissa nämä uudet sivut saaneet mukavasti ilmettä. Pientä hienosäätelyä ja viilausta tarvitaan kuitenkin rutkasti. Vielä tästä koivesta jalka tulee ja sillä päästään koirien kanssa vaikkapa metsään. Tänään olen kerennyt käymään vanhoja valokuvia läpi ja laitellut niitä tänne. Voi sitä muistojen kirjoa, eikä kyyneleiltäkään vältytty. Miten voi niin elävästi muistaa koiran katseen monien monien vuosien takaa......

Sivujen rakentelu on avannut silmiä, miten onnekas ihminen onkaan, kun saa elää ihanan perheen ympäröimänä ja nauttia karvaisten kavereiden tassuttelusta kodissaan. Ihan sama vaikka olisi "muutama" karva sängyssä tai kuraa eteisessä. Tämä on juuri sitä, mistä minä pidän ja se tekee minut onnelliseksi. Elämä maistuu elämältä juuri tällä hetkellä!

Avainsanat: näyttely, Aamos, Iivari


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini