Hannan kirjoitelmia

Osa virallisista kuvista lausuttu kennelliitossa

Maanantai 14.2.2022 - Hanna

Jeps jeeeee!

Täytyy olla tyytyväinen; Lotta Axelssonin mukaan kaikilla kuvatuilla lonkat A tai B ja muilla kyynärät terveet paitsi meidän Bertalla se oikea on sitten 3..... Kennelliitto oli muutamista hieman eri mieltä, joten Pietron A/A muuttui B/C ja Bertan B/B muuttui C/C.

Siis iloitaan hyvistä tuloksista ;) vaikka hieman jäi nuo tippuneet tulokset hampaan koloon...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: terveystulokset

Pelkoa ja toivoa

Sunnuntai 15.8.2021 - Hanna

On taas tunteiden vuoristorataa....

Bertta aloitti ontuilun kesä-heinäkuun vaihteessa. Kipulääkkeillä saatiin joksikin aikaa lähes puhtaaksi liike, mutta ilman lääkettä keventää taas oikeaa etujalkaa. Kuvissa ei syytä saada selville, ortopedi sai kyynäristä ja uloimmasta varpaasta kipureaktion esille. Ensi viikolla mennää ct tukimukseen ja toivotaan, että selitys löytyy.

Niin monet itkut olen asiasta itkenyt, ajatukset on ihan sumussa, tulevaisuus pelottaa. Toisaalta jaksan vähän vielä toivoa, mutta pelkään kovasti pahinta. Bertta on niin ihana luonteinen pentu ja nättikin vielä, on ihan kamalaa ajatella sen tulevaisuutta, jos edessä on "kotikoiran" osa.......

Onneksi pentueesta muilla ei vastaavia ongelmia ole ilmennyt. Pikku Elunen kärsii atopiasta ja jonkinmoisista allergiaoireista, toivon kovasti että helpotus niihin vaivoihin löytyy!

Miten elämässä käy usein niin, että surulliset asiat kasaantuu niin kuin nyt. Ajatukset pyörii ihan hurjasti monissa surullisissa teemoissa ja vaikea nähdä tulevaisuuteen. Ihana asia on se, että tulevaisuudessa on tapahtumassa maailmaan mullistava, kauan odotettu, ihana asia, josta tuonnempana lisää <3 <3 <3 Sen ajatuksen kanssa jaksaa eteenpäin, on jotain mitä kovasti odottaa ja haaveilee!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bertta, terveys

Terveystuloksia jännätään

Keskiviikko 9.7.2014 - Hanna

Aina se vaan on yhtä jännää tuo koirien kuvaaminen...... Aina sitä miettii onko syötetty oikein, onko annettu liikaa leikkiä isompien kanssa, ettei vaan olisi kuitenkin hyppinyt liikaa......

Vaikka kuitenkin tietää, että D-lonkkainen mummokoira Manta eli terveen ja pitkän elämän, niin tottakai sitä toivoo erityisen tervettä koiraa.

MeVetissä Axelsson sanoi Iivarin lonkat priimaksi, A/B, kennelliitosta Limanilta palautui B/B, joka toki on loistava tulos. Olemme tosi tyytyväisiä asiasta, koska vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei pikkuisen Iippiksen elämästä ole puuttunut.

Ja tosi hienoa ne priimat kyynärät sekä silmät :)

Aamoksen ja Eeverinkin silmät samalla tutkittiin ja terveitä olivat. Eevert sai Pelleltä erityismaininnan:"kyllä saisi moni ottaa tästä koirasta mallia". Eevert, kun  tuttuun tyyliinsä oli tutkimuspöydällä kuin viilipytty kääntäen vaan päätään, kun tutkittavaa silmää vaihdettiin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Iivari, terveys